• lisi1

Si'itia Lou Agaga: 700ml Square Fagu ipu uaina

O oe o se tagata e iloa agaga lelei? E te talisapaia le tufuga ma le faʻamaoni e alu i le fatuina o le fagu uaina atoatoa? Aua le toe va'ava'ai nai lo le matou 700ml Square Wine Glass Bottle, o le fa'ata'ita'iga o le matagofie ma le fa'atinoga. Fuafuaina ma le faaeteete e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le inu, o lenei fagu o le ipu sili lea mo agaga faʻapitoa.

A o'o mai i le fatuina o le fagu lelei mo lou agaga, o fa'amatalaga uma e taua. O la matou fagu tioata uaina sikuea 700ml e le gata o loʻo i ai se faʻaaliga mataʻina, ae o loʻo faʻaaogaina foi se faʻamoemoega aoga. O le mamanu sikuea e le gata ina faʻaopoopoina se foliga faʻaonaponei i le fagu, ae faʻafaigofie foi ona teuina ma felauaiga. Pe o oe o se fale gaosi oloa e su'e le afifiina o se uisiki saini, po'o se fa'atau oloa o lo'o va'ava'ai e fa'aalia ai agaga fa'apitoa, e fetaui lelei lenei fagu.

I la matou kamupani, matou te malamalama i le faasaienisi i tua atu o le gaosiga o agaga. O le vaifofo o le ethanol fa'atotonu na gaosia i le taimi o le faiga o le uaina ma le fa'afefeteina o se elemene autu i le faia o agaga maualuga. Ina ia ausia le maualuga o le ava malosi o le 10% -15% e ala i le faʻafefe, o le faʻaogaina o le faʻagasologa e taua tele. O a matou fagu tioata sikuea sikuea 700ml ua mamanuina e aofia ai ma faʻaalia taunuuga o lenei faiga faʻapitoa, faʻatagaina le aano moni o le agaga e susulu atu.

Faatasi ai ma le sili atu ma le sefulu tausaga o le poto masani ma le faʻaauauina o mea fou, ua avea la matou kamupani ma taʻutaʻua taʻutaʻua i Saina. O la matou mafutaga faaleaoaoga o loʻo umia le SGS / FSSC taʻutaʻua tusi pasi taumafa, faʻamautinoaina oa matou oloa e ausia tulaga maualuga ma le saogalemu. A e filifilia a matou fagu tioata uaina sikuea 700ml, e mafai ona e mautinoa o loʻo e mauaina se oloa e atagia ai la matou tautinoga i le tulaga lelei.

I le aotelega, o le 700ml sikuea sikuea ipu uaina e le gata o se ipu uaina, ae o se faailoga foi o le gaosiga, tulaga lelei ma le fou. Si'itia lou agaga i se fagu e fa'aalia ai le faatufugaga ma le fa'amaoni e alu i le fatuina o le vaiinu atoatoa. Filifili se tasi oa matou fagu e fai ma au ipu saini mo agaga fa'apitoa.


Taimi meli: Iul-10-2024